Bliv frivillig

Bliv frivillig

Er du over 18 år og gerne selv med anden etnisk baggrund? Måske har du en sundhedsfaglig baggrund, men det er ikke noget krav? Har du lyst og overskud til at være frivillig i Etnisk Ressourceteam, og sammen med de andre frivillige i teamet bidrage til, at patienter og pårørende med anden etnisk baggrund oplever et optimalt møde med sundhedsevæsnet?

Alle vores frivillige skal deltage i et kursusforløb omhandlende samtaleteknik, tavshedspligt, krisepsykologi m.m. og bliver desuden tilbudt supervision hver anden måned og deltagelse i relevante kurser og seminarer.

Det er vigtigt for Etnisk Ressourceteam, at teamets frivillige er en mangfoldig gruppe. Netop det, at vores frivillige har forskellig alder, køn, religion og etnicitet, betyder, at ERT er i stand til at drage omsorg for, støtte og rådgive en tilsvarende bred gruppe af patienter og pårørende.

Etnisk Ressourceteam har pt. 44 frivillige, kvinder og mænd, som tilsammen taler 18 forskellige sprog, men vi har altid brug for nye frivillige.

Lige nu har vi især brug for frivillige, der taler følgende sprog:

Bosnisk (mand)

Polsk (mand/kvinde)

Swahili (mand)

Thai (mand)